hemma igen!

Nu har jag kommit hem från Storhogna, så himla skönt att vara hemma igen. Gud vad jag saknat Nala och Bella!
Mamma hade en överraskning till mig igår när jag kom hem, en försenad julklapp. Jag fick ett nytt kameraobjektiv! Jätteskönt, ville verkligen ha ett nytt så jag kan komma lite närmre. Självklart var jag tvungen att ge mig ut och prova det nya objektivet så fort jag vaknade så här kommer lite bilder från idag.











förkyld..

Jag har blivit jätte förkyld, eller idag är det bättre men igår låg jag inne på rummet hela dagen. Jag orkade inte göra ngt och jag bara nös och hostade hela tiden. Typiskt att man ska bli sjuk nu.. Men men, jag känner mig redan bättre idag så det håller nog på att gå över.
Idag har det varit jättefint väder så jag, pappa och Joel tog på oss skidorna och åkte iväg till Klövsjö. Man kan åka lift nästan hela vägen dit och backarna är mycket bättre där så det var kul. Bara det att jag är fruktansvärt dålig på att åka skidor, jag har åkt i så många år men ändå lär jag mig inte! Det måste se väldigt kul ut när jag försöker ta mig ner för backarna haha. Hade tyvärr inte med kameran idag så det blir inga bilder idag, det får bli en annan dag.

Julafton!

Idag är det julafton!
Efter frukosten idag så gick vi ut i backen för att möta tomten som alltid kommer och hälsar på alla på julafton. Som vanligt kom han med häst och släde och alla barn som vill får åka en tur med släden. Efter vi varit i backen gick vi och badade och för ett tag sen åt vi jullunch. Om ett tag börjar kalle anka och sen senare ikväll blir det julmiddag.

GOD JUL PÅ ER ALLA!





Alla var på väg upp för att hälsa på tomten


Här kommer tomten i sin släde



Imorgon är det julafton!

Idag är det mycket bättre väder än igår, himmlen är klarblå och det är -6 grader ute. Det blåser lite idag också men inte alls lika mycket som igår. Idag gick det iallafall att åka skidor mycket bättre. Tyvärr tröttnar jag så himla fort men det är kul i början. Snart ska vi nog gå ner och äta lunch och sen tror jag att vi badar lite eller något sånt. Här kommer lit bilder från idag.







Där nere är hotellet


Maja och pappa tar sig ner för backen


Redan tillbaka från backen

Det blåste alldeles för mycket så det gick inte att åka. Vi satsar på att bada nu istället och hoppas på att vinden lugnar ner sig så går det kanske att åka lite senare.


Första dagen

God morgon
Nu har vi precis varit nere och ätit frukost och snart ska vi ut i backen!  Det är rätt mycket snö här så det är jätteskönt!
Resan igår gick bra, det blir bara väldigt långtråkigt att sitta i en bil i flera timmar. Har tagit några kort på rummet som vi fått, tyvärr är inte bilderna så bra. Jag hade tänkt att ta kort innan vi han bära in alla väskor och stöka ner men det hann jag inte, haha. Det hade blivit lite fel med bokningen av rummen, vi fick inte tillräckligt med sängar men det löste sig ändå. Vi kunde nämligen inte byta rum heller för hela hotellet är fullbokat.








Snart åker vi

Nu har jag nyss gjort mig iordning och ska snart äta frukost, sen om ett tag så ska vi åka iväg till Storhogna. Nala och Bella kommer inte följa med utan dom kommer vara hemma med mamma, jag kommer sakna dom jättemycket!
Vi kommer ha med oss dator upp till Storhogna så jag kommer nog uppdatera lite här på bloggen iallafall.
God jul på er alla!

Renovering

Som ni kanske läst i mitt tidigare inlägg så skulle det hända något med Himmelska Hundar denna vecka. Nu kan jag berätta vad som hänt. Dom har renoverat hela stället! Det blev riktigt fint. Tyvärr får jag inte lägga upp några bilder eller berätta mer i detalj, det får jag göra i februari. Det jag kan säga är att ni ska hålla ögonen öppna i början av februari.

Det var jag, Frida och Angelica som åkte till Himmelska, tyvärr kunde inte Bella följa med för hon löper ju men alla andra hundar var med. Innan vi åkte dit så var vi hemma hos frida och åt lunch, bakade julkola, och friserade hundarna. Här kommer lite bilder från idag.




Angelica fixar till Emblas tassar


Julkolan håller på att koka


Någon tyckte att det var väldigt gott med kola..


Nala tyckte att det var väldigt mycket folk på himmelska..


Myspys

inte många dagar kvar!

Nu är det snart lov och det ska bli så himla skönt! Jag skulle inte orka en hel vecka till!

om 3 dagar är det lov
om 4 dagar får Alice sin labbe valp
och om 5 dagar är jag i fjällen!

en vecka kvar

Idag har jag jobbat på himmelska, det var länge sen jag var där och jobbade. Idag har jag egentligen inte jobbat så mycket, jag har mest städat för den här veckan kommer det hända något speciellt där, haha mer säger jag inte nu. Det får bli en överraskining! Nu är jag iallafall riktigt trött på att städa, skulle behöva städa mitt rum men det får jag göra någon gång under veckan för nu orkar jag inte.
Nu är det bara en vecka kvar i skolan sen är det jullov! Det ska bli så himla skönt. Om exakt en vecka sitter jag uppe i Storhogna och myser, längtar så himla mycket tills jag ska dit. Har firat jul där varje år. Det blir ingen riktig jul om man inte är där.



visst ser det mysigt ut?



8 månader

Igår blev Bella 8 månader och hon började också löpa igår för första gången. Nu har hon blivit en stor flicka! :D

Hemma från skolan

Igår var jag så himal trött och hade jätteont i huvudet så jag gick hem från skola, stannade även hemma idag också för att få vila upp mig lite.
Var nyss ute på en promenad med hundarna, Bella fick träna lite på att hålla i aportbocken och det gick ganska bra. Hon vill gärna springa iväg och leka med den men men.. haha. Ska kanske åka och titta på ett täcke till Bella lite senare idag men får se hur det blir med det.


Ganska stor skillnad va? :P haha


2:a advent, Julbal och Hund 08

Idag är det 2:a advent och jag har varit på Hund 2008 hela dagen. Det är alltid lika roligt att gå och kolla på allt som finns där. Tycker bara att det var dåligt med gratisprylar, haha!
Bella har äntligen fått ett Hurtta halsband som jag så länge velat köpa till henne. Sen köpte jag också en aportbock. Tror inte att jag köpte något mer.. Jo, en sak till köpte jag. Jag köpte en liten garngubbe som kallades "Sad Boy", jag vet inte varför men jag var bara tvungen! Det var något speciellt med den. Vi skulle ha köpt ett täcke till Bella men alla var slut eller i fel storlek.





Igår var det julbal. Vi blev upphämtade av en limousine som sedan körde oss till balen. När vi kom dit gick vi först runt och hälsade på alla 300 människor sen var det dags att leta reda på sin bordsplacering. Vi åt mat och sedan var det fyrverkerier och dans. Efter ett tag orkade vi inte stanna kvar så då var vi några stycken som gick hem till en kompis.
Här kommer lite bilder från igår.


Våran limousine

Innuti limon



Från vänster: Frida, Angelica, Maria, Alice och Emma

Från vänster: Maria, Angelica, Jag, Alice, Emma och Frida

Angelica och Frida


5:e december

Jag har så fruktansvärt mycket saker i skolan just nu så jag hinner inte skriva speciellt mycket. Nästa vecka kommer det också vara mycket men sen blir det lite lugnare.
Imorgon är det 9ornas julbal för alla 9:or på hela ön. Kanske kan lägga in någon bild hur vi såg ut sen. :)

1:a December

Idag är det första december, bara 24 dagar kvar till julafton. Jag längtar så himla mycket!
Idag har Bella fått vara på dagis medans Nala fick stanna hemma eftersom hon fortfarand löper. Jag har inte så mycket mer att skriva. Det är så fruktansvärt mycket i skolan just nu så jag hinner knappt göra något annat känns det som. Får skriva mer när jag får tid och allt är lite lugnare, :)

RSS 2.0