tisdag

Nu är det värsta innan lovet i skolan avklarat och det är så skönt! Jag var så stressad i söndags men nu känns det mycket bättre. Igår hade vi idrottsinlämmning och NP muntligt i engelska och idag har vi haft musikprov, nu är det bara svenskainlämningen kvar och den ska vara inne på fredag. Sen är det lov! Så himla skönt!
Igår var hundarna på dagis så när jag slutat åkte jag, pappa och angelica ut till Elfvik för att hämta hundarna. Pappa hade med sig Melba så vi hade 4 st shelties och alla i olika färger. Det såg så kul ut när dom sprang omkring i skogen.



Bilden är jättesuddig och så men den är tagen med min mobil, visst är dom söta? haha
Från vänster: Bella, Ronja, Nala och Melba 


Fredag

Idag är det fredag och vi har studiedag så vi är lediga från skolan, jätteskönt!
Igår kom den en man till vår skola som heter Sioma Zubicky och han är en av de få som överlevde konsentrationslägret i Auschwitz. Det var väldigt intressant att lyssna på honom.
Igår såg jag också filmen Marely and me som har biopremiär idag! En riktigt bra film som jag verkligen kan rekomendera. Filmen finns som bok också så jag tror de flesta känner igen den lite. Den var iallafall väldigt bra!




Nej tack!

Nu är snön tillbaka igen! Jag blir så sur! Jag orkar inte! Jag ville ha vår!

Våren är här! Snart iallafall..

Solen skiner, fåglarna kvittrar och träden har fått knoppar! Nu har det varit "vår" i tre dagar! Ååh, jag längtar så mycket efter sommaren! Idag har jag och Frida varit ute med hundarna på en prommis i solen. Det är så himla skönt väder ute! Har inte så mycket mer och skriva nu egentligen.. Skrållan bättrar fortfarande på sig så det är jätteskönt!




Snödropparna har kommit!


Det börjar bli knoppar på träden


Nala i solen


En väldigt dålig bild men hon var så söt!


Fluffbollen Mio

tisdag

Nu tänkte jag att jag skulle berätta lite hur det gått med Skrållan.. Igår (måndag) åkte vi in med Skrållan till djurakuten. Hon hade inte blivit bättre och vi var så oroliga så mamma åkte in med henne på förmiddagen. Hon blev röntgad och dom klämde på henne men dom kunde inte hitta något fel. Hon fick en stor vätskepuckel på ryggen och sen åkte dom hem. Veterinären bad oss att höra av oss idag igen för att berätta hur hon mådde. Idag var det fjärde dagen som Skrållan inte åt, drack eller gick på lådan. Jag var i skolan när mamma smsade mig. Hon bad mig ringa så jag ringde upp henne. Mamma svarade och var jätteledsen, jag blev jätteorolig och mamma sa att hon pratat med veterinären och hon hade sagt att vi förmodligen var tvungna att avliva Skrållan. Tårarna bara sprutade ut och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag ville inte stanna kvar i skolan, jag ville hem och se hur Skrållan mådde så Frida följde med mig hem och när vi kom hem var hon ganska pigg. Hon kom och mötte oss vid dörren och hon gick runt och kollade lite. Jag gav henne vätseersättning som för första gången stannade kvar. Sen var vi tvungna att gå tillbaka till skolan. Skrållan låg och vilade hela eftermiddagen och sen när mamma kom hem ville hon faktikst äta! Första gången på fyra dagar! Sen gick det ett tag och hon bajsade! Min lilla lilla älskling börjar piggna till! Det var precis som om hon kände på sig att något hemskt var på väg att hända så hon kände att hon måste bli frisk. Nu gäller det bara att hon inte blir dålig igen, men vi får hålla tummarna.



söndag

Usch, nu är helgen över och imorgon är man tillbaka i skolan. Veckorna går så himla snabbt och det känns som jag inte hinner med något.. Jag har som vanligt inget intressant att skriva om haha. Det händer ju ingenting så då vet jag inte vad jag ska skriva. Eller det har hänt en grej. Våran katt, Skrållan, har blivit sjuk. Eller vi vet egentligen inte vad felet är men hon har spytt nu i två dagar och hon vill inte äta och dricka. Vi har försökt att ge henne vätskeersättning men det har kommit upp det också. Vi har pratat med en veterinär men dom kunde inte heller säga exakt var det var. Om det inte går över snart så får vi nog åka in med henne. Min lilla älskling. Hon är så svag just nu, hon bara ligger och sover hela tiden. Hon som i vanliga fall brukar vara helt vid och galen.




torsdag

Igår var det Bellas 11 månadersdag, om bara 1 månad blir hon 1 år! Jag kan inte fatta att tiden gått så fort! Det är helt sjuk. Min lilla älskling växer alldeles för fort! Idag har Bella varit med mig i stan hela eftermiddagen. Efter skolan skulle jag möta Angelica i stan så då fick Bella följa med för det är bra träning för henne. Hon är så duktig så, men det var väldigt läskigt att gå över ett galler när vi skulle till tunnelbanan, annars gick allt bra. Bella blir nästan alltid åksjuk när vi åker i mammas bil men buss och tåg går jättebra. Bella fick åka jättemycket buss idag och hon var så söt för hon ville absolut sitta i mitt knä under resan. Haha


måndag

Måndag igen och en hel vecka kvar till det blir helg.. Det var en ganska slapp måndag idag. Vi slutar rätt sent men sista lektionen kollade vi på film så det var skönt. En annan sak som är skönt med måndagar är att hundarna är på dagis och får springa av sig och leka där borta. Men det som inte är så kul är att dom blir så fruktansvärt smutsiga när det är sånt här äckligt väder ute. Fick ställa båda två i duschen så fort dom kom hem och vattnet var brunt. Jättemysigt.. :P


Så här fin var den vita kragen när dom kom hem.


Och Nalas små vita tassar var inte så vita längre..

Onsdag

Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Snart är det helg igen, jätteskönt! Idag var det en väldigt skön dag i skolan, alla tjejer i klassen skulle åka till ungdomsmottagningen (alla gör det i 9an) så vi slapp flera lektioner och så åt vi lunch i centrum. Jätteskönt. Just nu sitter jag och håller på med min engelskauppsatts om djurplågeri som ska vara färdig på fredag.. Får se hur det går, har mycket kvar att skriva.

RSS 2.0