Nu är det sommarlov.

Jag har inte hunnit skriva på jättelänge men det har varit fullt upp. Men nu är allt avklarat, skolan är slut. Jag har slutat 9an och ska börja i gymnasiet efter sommaren, det känns lite läskigt. Tyvärr får jag inga sommarkännslor alls av det här vädret, regnet bara öser ner hela tiden. Inte speciellt kul. Sjuk är jag också, jättebra start på lovet! Men men, ska bli bättre på att uppdatera. Såg att min hemsida gått ut nu också, ska fixa det så fort som möjligt.


Fredag

Idag är det fredag, och det är typ 6 grader kallt ute. Kul!
I onsdags hade vi kursavslutning och det gick jättebra. Det känns lite tråkigt att det är slut nu för den här gruppen vi haft den här terminen har varit så himla gullig!
Idag efter skolan ska jag åka till Strömstad för att på lördag gå på kennelträff. Det ska bli jättekul att få träffa alla!

har ni sett något sötare?

Jag kollade precis igenom ett usb-minne och jag hittade bilder på Curry och Skrållan när vi precis hittat dom. Titta så små dom var, är dom inte helt fantastiska?












Det finns inget sötare än kattungar!


måndag

Den här helgen har varit helt underbar! Vädret har varit helt fantastiskt. Sol och nästan 30 grader varmt. Det är helt sjuk! Jag badade första gången i lördags också, ganska bra gjort av mig tycker jag! Bella har nu slutat löpa så det är skönt. Vi trodde att det var dags för Nala men det var bara falsktalarm.


Hittade precis en lite rolig bild som mamma tagit när hon var ute med hundarna. Den är inte speciellt bra för den är tagen men fel objektiv men ändå.
Bella kanske är en Aussi trots allt.. Titta här på bilden, två aussi och en Bella. Nästan så att man inte ser någon skillnad, haha!


På bilden från vänster: Baileys, Bella och Lilla Nemo (Aussi valp)


RSS 2.0