Söndag

Den här helgen har varit helt underbar. Det har varit 20 grader varmt och solen har skinit som bara den! Ååh, det är så mysigt att våren äntligen är här! Angelica ringde och väckte mig imorse så bestämde vi att vi skulle åka ut till klubben och träna. Mamma skulle skjutsa ut oss men först skulle vi bara åka förbi affären och handla korv till hundarna och när vi är på väg ut från parkeringen kör en bli rakt in i oss. Vi gjorde inte illa oss som tur va men bilen är mos. Eller framdörren har en stor buckla nu. Inte så kul. Sen kom vi iallafall ut till klubben och efter ett tag kom också Rebecca ut. Vi tränade ett tag sen gick vi ner med hundarna till vattnet så dom fick bada eftersom det var så himla varmt. Det är väl det jag gjort idag, nu är jag hemma och är superhungrig. Och det är bara en vecka kvar tills jag fyller år :D





Angelica var hundvakt idag åt lilla Herman


Axa på bommen


Haha Embla ser så skön ut


Rebecca och Indra i fullfart!


Lilla Ronja tränar kontaktfält





Axa


Bella


Det är så himla kul att bada!


Axa och Indra har dragkamp


Rebecca tränade lite agility med Herman


Totte

onsdag

Skönt med onsdag, nu är det bara torsdag och fredag kvar sen är det helg igen! Idag hade vi kurs som vanligt och det gick jättebra. Alla kursdeltagare är så himla duktiga och dom lär sig riktigt fort! Imorgon är det nationelltprov i matte, får se hur det går. Det ska bli intressant haha. Nej men det går nog helt okej.


söndag

Fint väder idag. Tyvärr måste jag sitta inne och plugga hela dagen idag för jag har so-prov imorgon. Inte kul alls!
Idag har vi också styrelsemöte. Har inte så mycket mer och skriva för tillfället.

Imorgon är det fredag

Ja, då var det torsdag idag och i morgon är det fredag. Den här veckan gick väldigt fort. Jag har tyvärr inte så mycket att skriva. Det är så svårt att hinna med allt nu för tiden.. Igår hade vi agilitykurs och det gick bra. Alla var där!
Haha, jag måste berätta en lite rolig sak som hände idag. Eller det är egentligen inte alls roligt men det är lite komiskt.
Jag och Angelica skulle åka till stan och fika. Angelica skulle ta moppen direkt från skolan och jag skulle också ta min moppe. Jag kommer inte speciellt långt innan min moppe dör. Kul tänkte jag. Jag försökte starta den men det gick inte alls. Hade tydligen fått soppatorsk. Det var bara att låsa fast moppen och vänta på att Angelica kunde komma och hämta mig. Hon kommer och vi åker in till Ropsten där hon parkerar sin moppe. Vi tar tåget till stan, fikar och åker hem. När vi kommer till moppen och ska åka hem startar den inte. Den låter inte ens. Någon har dragit ut en sladd. Då börjar jag asgarva, hur stor sannolikhet är det att båda våra moppar stannar på samma dag liksom? Så himla kul. Som tur var finns det en mack i närheten så vi rullade dit moppen och frågade om någon inne på macken kunde hjälpa oss. En MC-snubbe skulle försöka hjälpa Angelica men han kunde ingenting sen kliver det ut två killar ur en bil så jag frågar om dom kanske kan något om moppar och kan hjälpa oss. Dom var supergulliga och började skruva och pilla på moppen. Efter mycket om och men fick dom igång den så vi kunde ta oss hem. Bra va? :D

GRATTIS MIN ÄLSKLING!

Idag har det gått ett år sen Bella föddes. Grattis Bella! Jag kan inte förstå att tiden gått så här fort. Vid den här tiden förra året höll jag på att leta efter hundar som en galning. Men nu har jag den bästa av dom alla. Min stora älskling haha.



Min 1 åring!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår hann jag inte skriva något så jag tänkte att jag skriver lite idag istället. Angelicas moppe kom tillbaka från verkstaden igår så då ville vi åka ut och köra lite. Vi bestämde oss att åka ut till Elfviksgård och titta på alla små lamm och kalvar. Gud så söta dom var. Jag hade med mig kameran men bilderna blev inte alls bra. Jag fick inte till det men någon bra inställning eller  nånting. Men det är strunt samma, ni ser iallafall vad bilderna föreställer haha.










GRATTIS RONJA!

Idag fyller lilla Ronja 1 år så ett stort grattis till henne! Tänk vad fort tiden går.. Nu är det inte många dagar kvar tills Bella blir 1 år!
Idag har det varit superfint väder så jag, Frida och Angelica åkte in till stan, köpte varsin milkshake och satte oss i solen i kungsträdgården, superhärligt! :D
När vi kom hem från stan åkte Jag, Angelica, Ronja och Embla hem till mig. Sen klippte vi klor och tassar och badade alla hundar. Nala var så himla smutsig att man knappt ville ta i henne. Men nu är hon ren och härlig igen :D Ett riktigt hundspa helt enkelt!



Ronja och Bella, bästa kompisarna! (Gammal bild)



Lördag

Solen skiner och det är helt underbart väder ute, det blåser inte överhuvudtaget. Klockan är bara 12 på förmiddagen och det är redan 12 grader i skuggan. Helt sjukt! Jag skulle egentligen åka och fika med några vänner idag men nu måste jag istället åka och köpa moppe lås. Jag ska få en moppe idag! :D Jag är så himla glad haha! Förra året fick jag välja om jag ville ha en hund eller en moppe och då valde jag självklart en hund och det var då jag fick Bella. Men nu har jag blivit så himla sugen på en moppe så jag har lyckats hitta en på blocket som är så himla fin! Vi ska åka och hämta den idag! :D


Så ser den ut. Fin va? :D


Torsdag

Ååh, det är helt underbart väder ute! Solen skiner och det är 11 grader ute! Igår såg jag första myrorna, nu är verkligen våren här! Igår hade vi också kursstart. Nu är det jag, Fanny och Elsa som håller i nybörjarkursen för agility och vi har full grupp så det är kul! Det var kul att träffa alla deltagare, alla var där förutom en liten kille så det var kul att så många kom!

Nu är det inte alls långt kvar till påsklovet och det är inte så långt kvar till Bellas födelsedag heller, den 11 april blir hon 1 år! Jag kan inte fatta att tiden gått så här fort! Det är helt sjukt!



Här är min lilla bebis inte så gammal, hon springer och leker i vattnet vid Rifallet! Ååh jag längtar tills sommaren!


RSS 2.0