kurs

Idag har jag agilitykurs igen och Angelica ska hjälpa till idag också för Fanny är fortfarande bortrest. Ska ut och träna lite innan kursen sen måste jag plugga hur mycket som helst. Har svenska inlämning på måndag, hemkunskapsprov på onsdag och so prov på torsdag.. jättekul..
Min hemsida har också slutat funka som några kanske märkt, ska fick det så fort som möjligt!


Ingen rubrik

Så, nu har jag lite tid över att skriva om igår. Jag och Frida jobbade på himmelska hundar hela dagen igår och det var jättekul! På förmiddagen var det verkligen hur mycket kunder som helst, hela cafét var fullt med hundar och människor. Bella fick följa med igår också för det är så bra träning för henne att få träffa massa andra hundar plus att hon lär sig att klara sig utan mig också eftersom hon inte kan följa med in i köket och sånt. Hon är så himla duktig när vi är där, hon bara tar det lugnt och går omkring och nosar och hälsar.

När vi jobbat klart på Himmelska var det bara att ta sig hem, lämna Bella, och ge sig av igen. Vi hade nämligen styrelsemöte och det gick bra. Vi hade inte så mycket att ta upp så det gick ganska fort. Efter mötet betsämde jag, Frida, Angelica och Rebeccas oss för att vi skulle ta en kvällspromenad med alla hundar. Det såg så himla kul ut när vi kom gående alliohopa med massor med hundar, tror vi hade ungefär 8 hundar med oss. Vi var ute riktigt länge så när jag kom hem var Nala och Bella så trötta så dom gick och la sig på en gång.




Kate, Bella och Milla sitter i fönstret och äter soppa


Man blir väldigt trött av att vara på Café och busa med massa hundar..


Ronja tog en liten tupplus hon också..





Emla och Ronja ligger och myser

 
Haha titta skillnaden, Ronja är 5 dagar äldre.. :P

Himmelska hela dagen

Idag har jag jobbat på Himmelska Hundar hela dagen och kom precis hem, nu ska jag snart iväg på styrelsemöte, skriver mer sen, :)

kurs

Nu har jag precis kommit hem från agilitykursen och det gick riktigt bra idag. Fanny som håller kurs med mig var bortrest så då hjälpte Angelica mig och det gick hur bra som helst (Angelica är nog bättre på att hålla kurs än mig :P) haha.
Fick lite panik idag innan kursen, mamma hade lovat att skjutsa ut mig men så ringer hon och säger att hon fått punktering på bilen så då var jag tvungen att fort som bara den kolla när bussen gick och som tur va så gick bussen så att jag skulle hinna ut till klockan 5. Det tar så otorligt lång tid att åka till klubben med buss men det gick bra och jag han precis i tid!
Imorgon när skolan är slut blir det höstlov, det ska bli så himla skönt! Jag orkar verkligen inte med skolan. Det känns som vi har så himla mycket just nu.

Bara några dagar kvar..

Nu är det bara några dagar kvar till höstlovet!


träning idag igen

Som ni förstår om ni läser rubriken har vi tränat lite idag igen. Jag och Jessica tog med oss Appe och Bella och åkte ut till klubben en sväng. Nala fick inte följa med idag heller för hon får fortfarande inte träna på grund av sin rygg. Nala ska däremot få träna lite annorlunda träning ikväll, nämligen på en pilatesboll. Det låter jättekonstigt men Nalas fysioterapeut har sagt att hon ska göra det.
Det gick bra för både Bella och Appe idag. Vissa saker funkar bättre än andra. Bellas "fot" blir bättre och bättre och hon är riktigt duktig på att lägga sig fort nu också. Vi skulle prova platsliggning idag och då var också Emelie och Jina med också. Det gick bra för Jina och Appe men Bella hade inte tålamod att ligga kvar, haha.
Appe och Bella fick köra lite agility idag också men båda två fuskar lite när dom hoppar. Bella var inte riktigt helt koncentrerad idag så hon slarvade ganska mycket men jag förstår henne, det var massa andra personer ute och tränade och hon var ju redan trött efter lydnaden. Dum som jag är tänkte jag inte på att ta med mig kameran, jag skulle gjort det för det va så fint väder och det hade varit kul att ta lite bilder, men det får bli en annan gång.


träning

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera både hemsidan och bloggen men just nu är det så mycket annat att tänka på.
Idag har jag, Jessica och Lillie varit ute en sväng på morgonen till klubben för att titta på lydnadstävligen som var idag. Jesscia och Appe håller på att träna mycket lydnad just nu och hon är lite sugen på att tävla och jag hade ju också tänkt att tävla i lydnad med Bella när hon är lite äldre så vi åkte ut för att kolla hur det gick till efter som varken jag eller Jessica hållt på med det tidigare. Det var kul att titta hur det gick för alla hundar.
När vi kommit hem från klubben var vi så sugna på att träna med våra egna hundar så vi tog med oss Appe och Bella och gick ut och tränade lite och jag tycker det gick jättebra för båda två. Bella börjar fatta vad det är hon ska göra och när hon gör fel är det egentligen mitt fel :P Men men, vi kämpar på!

Nu är den borta

Jag har inte hunnit skriva så mycket det senaste dagarna men nu tänkte jag att jag skulle skriva lite för nu har jag faktikst lite att berätta...
Som ni kanske vet så är ju Bella helt förälskad i Sofias malle hane Aco men han har inte visat något intresse tillbaka. Men här om dagen var Sofia och Aco hos en djurkomunikatör och då frågade hon Aco vad han tyckte om Bella och han tycker tydligen väldigt mycket om henne. Nu kommer inte jag ihåg exakt vad det var Sofia berätta för mig men Aco tyckte iallafall att Bella var alldeles bedårande! Det hade han sagt flera gånger. Han berättade att han tycker väldigt mycket om henne men vet inte hur han ska visa det för Bella är så himla på och då blir han lite osäker på vad han ska göra och därför beter han sig som han gör men egentligen tycker han verkligen om henne. Är det inte gulligt? haha!

Sen en annan rolig sak, JAG HAR FÅTT TA BORT MIN TANDSTÄLLNING!  :D Idag var jag hos tandläkaren och äntligen fick jag ta bort den. Jag hade bara haft tandställningen i nästan precis 1 år men det är så himla skönt att bli av med den! Just nu känns det jättekonstigt och det känns som jag har världens störta tänder men jag vänjer mig nog snabbt.


6 månader


Bella 6 månader

Grattis min lilla älskling på halvårsdagen! Tiden har gått så himla fort!
Jag har jobbat på Himmelska Hundar hela dagen idag så jag har tyvärr inte hunnit fira Bella så mycket. När jag slutade hade jag tänkt att jag skulle gå förbi en djuraffär och köpa ett nytt fint halsband till henne i present men tyvärr var butiken stängd så jag får köpa det lite i efterskott. Bella fick istället torkad lunga av mig som hon bara älskade, det var nog det bästa hon någonsin ätit. Jag hade med mig det på promenaden och hon gick som klistrad på mig hela tiden och hoppades få mer.


Så här såg hon ut första gången jag såg henne, precis nyfödd.

agility

Idag har vi haft agilitykurs och alla kursdeltagare var jätteduktiga! Det har gått väldigt bra idag fast att det va lite halvdåligt väder. När vi hade kisspaus fick Bella köra lite och hon är verkligen duktig! Hon är så himla snabb så jag hinner knappt med. Vi tränade lite lydnad också och idag gick "fot" riktigt bra.

Härlig höstdag

Idag är det jättemysigt väder ute, solen skiner och det är precis lagom kallt ute! Jag och hundarna har varit ute på en långpromenad i solen och självklart har jag även fotat lite. Bella fick träna lite på "fot" och det gick ganska bra, hon har börjat sätta sig så långt ifrån mig men det ska vi få bort! :D



Nala i höst solen


Bella såg en hund som badade i vattnet lite längre ner och kunde inte slita blicken från den!





Min sötnos i profil

orientering

Idag hade vi orientering i skolan, jag och Frida orienterade och det gick ganska bra. Vi tog alla 10 kontroller men jag tycker lite synd om Frida som fick springa med mig som inte orkar nånting! Vi kom iallafall in på en bra tid.
Efter skolan gick jag och Frida ut och fotade lite men nu när jag tittar på bilderna blev dom inte så jättebra, jag hade helt fel inställning på kameran! Alla bilder blev för ljusa eller för mörka eller helt oskarpa! Här är lite bilder, mest på Frida men ändå :D

















Frida skulle absolut ta kort på sina skor


Det var meningen att det skulle vara en bild på oss två men så blev det inte :P




kennelhosta

Usch usch, idag har Nala och Bella varit på dagis och tydligen är det en hund där som har fått kennelhostan. Nu håller jag tummarna för att varken Nala eller Bella har fått det, men det är bara att vänta och se om det bryter ut. Kennelhostan börjar alltid gå så här på hösten, precis som förkylningar.
Idag i skolan hade Alice med sin kamera så vi tog lite mysiga höstbilder. Nu har jag varit lite busig och tagit några bilder från Alice blogg men jag hoppas det är okej! :) Snart kan jag le ordentligt på bilder igen för det är bara några dagar kvar tills tandställningen förhoppningsvis försvinner! :D


Emma och Frida


Jag


Emma, Frida och Maria


Frida, Maria och Jag


Emma (den här bilden har faktiskt jag tagit :D)

Regn, regn och mera regn

Det slutar aldrig att regna! Idag har regnet bara öst ner hela dagen. Jag har lyckats städa hela mitt rum idag och det känns jätteskönt, det behövdes verkligen! Sen har jag tagit jättemånga konstiga och fula kort idag, några blev så fula att dom blev sköna ändå :P haha


Jag skulle ta kort på regndropparna på mitt fönster men det blev såhär istället, haha


Hittade massor med mynt när jag städade..


Min gamla nyckelring hittade jag också.. :P

Sjuk..

Idag har jag varit hemma från skolan för jag vaknade imorse med världens huvudvärk och var helt täppt i näsan. Jag hatar att vara förkyld! Jag bestämde mig för att gå ut och fota lite idag för det var så fint väder men så hade kameran inga batterier men som tur är så går det ganska snabbt att ladda så jag han ta lite bilder ändå innan det fina vädret försvann.
Här kommer lite nya höst bilder, :)


Jag lägger allt för sällan in bilder på katterna, här är Curry i Nalas och Bellas korg


En otroligt mysig bild på ljung


Älskar färgen på ljungen.


Min stora BellaBus som snart är 6 månader´


Älskade lilla Nala


Är hon inte fin? :)


Båda mina älsklingar, visst är Bella liten och Nala stor? ;D


Sötnosen


<3


Höstlöv, :)

Helt slut

Nu är jag så himla trött, jag vill bara lägga mig ner och sova.
Idag var det kursstart och det gick jättebra, först kom det bara tre personer men sen en timme senare kom det 2 till för dom hade tagit fel på tiden och så var det några som inte kunde komma. Men allt gick bra och jag trodde vi skulle klara oss undan regnet men sjävlkart börjar det spöregna, men det gick undan rätt snabbt. Nu måste jag sätta mig och göra klart min so-uppgift tills imorgon..

Det slutar aldrig att regna..

Usch, regnet bara öser ner och har gjort det hela dagen. Jag är så trött  på att bara sitta stilla och lyssna, det känns som  vi bara  suttit  och lyssnat i skolan idag. Dessutom har vi  massa spanjorer i skolan som tar upp hela klassrummet :P Vi har nämligen utbytesstudenter just nu.
Imorgon börjar agilitykursen, jag hoppas det är bättre väder då för jag orkar inte vara ute 3 timmar i spöregn! Första kursdagen kommer nämligen vara i 3 timmar för vi har massa förberedande saker att gå igenom, annars håller vi bara på i 1 1/2 timme.

Bella mår bra idag, hon är som vanligt igen :)

RSS 2.0