Nu är nästan allt borta..

Idag är det fredag och nästan all snö är borta nu, den försvann så fort.. Men det är inte så konstigt när det är +7 ute.
Skönt med helg. Ska kanske jobba på himmelska på söndag men det är inte säkert än, får se om dom behöver hjälp.
Har precis varit ute och tränat lite lydnad med Bella. Det gick jättebra. Hon är så duktig. På söndag har vi styrelsemöte och om några/någon vecka börjar ridhusträningarna. Jätteskönt att kunna träna agility där.

Snön smälter..

Det är +2 ute och snön håller på att smälta bort :( Imorgon säger dom att det ska bli +7 grader! Jag vill inte att snön ska försvinna.
Idag har Bella fått vara på dagis hela dagen medans Nala har fått vara hemma. Nala löper nämligen så då kan hon inte gå på dagis, jag tror Nala tycker det är rätt skönt att få vara lite ensam ibland också.
Imorgon är det torsdag och vi har halv studiedag så vi slutar 11.15 om jag inte har helt fel, jätteskönt! Får se vad jag hittar på då..

Snöstorm

Idag har det snöat nästan hela dagen! Ett tag snöade det så mycket så när man tittade ut var det bara vitt. Det var ett litet uppehåll ett tag under dagen men nu snöar det igen. Tyvärr har jag hört att snön ska börja smälta och att det ska regna på onsdag, vi får hoppas på att snön inte smälter.
Gissa vem som halkat typ 1000 gånger idag då? Svar: Jag!
Första gången var på väg till skolan, men då tror jag inte att någon såg som tur var.
Sen på lunchen när jag och Frida varit ute med hundarna och var påväg tillbaka till skolan. Då skulle vi gå en liten genväg upp för en backe, men det var inte speciellt lyckat. Jag kom verkligen inte upp, precis när jag trodde att jag klarat det halkade jag hela vägen ner igen..
Sen när jag var påväg hem från skolan, det var det pinsamaste för folk skrattade åt mig. Jag var precis utanför porten då jag helt plötsligt bara faller ner på rumpan, jag är på väg att resa mig upp men ramlar ner igen, då kommer det en kille och skrattar och frågar om jag behöver hjälp men då har jag precis lyckats ta mig upp igen.
Sen sista gången var när jag var på väg hem till Sofia. Aco och Bella springer och leker och helt plötsligt ligger jag på rygg..
Hoppas jag lyckas hålla mig på fötter imorgon, haha.



Tittut!

vintern är här

Imorse när jag vaknade och tittade ut var det helt vitt ute! Det har kommit hur mycket snö som helst.
Har precis kommit in från en prommenad med Angelica och hundarna, här kommer lite bilder.




















haha, kolla minen!




Så här fin blir man i pälsen när det är snö ute..




Fredag

Idag är det fredag. Så himla skönt.
Igår var det kursavslutning och det gick jättebra. Bella fick köra lite agility igår också och det gick jättebra. All lera på planen hade frusit så det var jätteskönt. Mätte Bella igår också, hon är hela 47cm hög. Herregud.

Sol

Idag är  det sol för första gången på typ en vecka! Jättehärligt väder ute, det är kallt men solen skiner!
Har varit ute och gått en promenad med hundarna och vi gick ner en sväng till vattnet. Jag har verkligen lyckats med att få en hund som tycker om att bada. Bella ville inte slita sig från vattnet. Hon sprang omkring i vattenbrynet och jagade vågor, haha.



Här ser ni hur stor Bella är






Hon var väldigt nyfiken på de två svanarna en bit ut



Den första snön

Idag har det snöat! Första snön för iår! Jag längtar så mycket tills vinter. Tyvärr är det så varmt på marken så snön stannade inte kvar men det snöade riktigt mycket ett tag!




En otroligt söt bild på Ronja och Bella från igår.


Skola på en lördag

Idag har jag gått i skolan, va tvungen att vakna jättetidigt och det var inte alls skönt. Det var nämligen öppethus i skolan.
Efter skolan gick jag, Angelica och Rebecca ut en promenad med hundarna och jag försökte ta lite bilder, dom blev inte speciellt bra men lägger in några ändå.


Från vänster, Embla, Ronja, Bella, Nala, Indra och Axa










Min älskling 7 månader

torsdag

Idag är det torsdag och imorgon är det dags att redovisa det vi gjort under projektveckan, får se hur det går. Idag har vi gjort en så himla rolig grej på idrotten, vi spelade rullstolsbasket. Det var verkligen så himla roligt!
Bella och jag har tränat lite lydnad idag när vi var ute och gick och det gick riktigt bra. Vi håller på att träna på att hon ska hålla i apportbocken och det går ganska bra, haha :)


Grattis Bella

Idag blir Bella 7 månader gammal! Jag kan inte förstå att tiden gått så fort! Herregud.. Min lilla bebis.
Har fortfarande inte mätt henne men ska försöka göra det, har nämligen inte någon egen mätsticka så ska mäta henne nästa gång jag åker ut till klubben.
Ska också fota henne någon dag. Det har varit så himla dåligt väder så det har inte gått att ta några bilder, får hoppas på att det inte regnar i morgon så kanske jag kan ta några nya bilder på henne. :)

 


 


Här är 2 bilder på Bella då hon var 4 veckor. Bilderna kommer från kenneln.

måndag

Idag är det måndag och just nu har vi projektvecka i skolan, riktigt skönt för då slipper vi alla läxor och sånt.
Nala och Bella har varit på dagis hela dagen idag och Sofia har tagit jättesöta bilder på Bella, ska lägga in dom så fort hon skickar dom! :D
Tänkte att jag skulle passa på att träna lite när jag ändå åkte ut till klubben för att hämta hundarna men det blev alldeles för mörk plus att hela planen ser ut som en lerpöl.. Får se om jag kanske kan åka ut någon gång i veckan och köra lite agility eller något för nu va det länge sen sist. 

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har haft agilitykurs. Det gick ganska bra, är otroligt förkyld just nu bara och det var iskallt ute så det var inte så skönt. Nu är alla prov i skolan avklarade så det känns jätteskönt. Nästa vecka är det projektvecka så då får vi inte några läxor, superskönt!
Bella och jag tränade lite lydnad idag ocg det gick riktigt bra, hon är så himla duktig! Nu är det inte många dagar kvar så är hon snart 7 månader, tiden går alldeles för fort! Ska ta kort på henne någon dag så ni får se hur hon ser ut, det var länge sen jag fotade henne nu.

Hittade den här listan hos någon person och tyckte att det var lite rolig så jag var bara tvungen att lägga in den jag också :D

Namn: Felicia Bäckström
Piercingar: Bara hål i öronen
Tatueringar: Nej
Längd: tror jag är ca 165 eller något
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brunett
Är du kär i någon: Inte för tillfället
Tänker du på självmord: Nej!
Dricker du alkohol: Nej
Använder du droger: Verkligen inte!
Röker du: Nej!
Vilket shampoo och balsam använder du: Herbal Essences
Vilken parfym använder du: Just nu en från Christina Aguilera

SENASTE...
Film du hyrde: tror det var "What happens in vegas"
Film du köpte: Ingen aning
Låten du lyssnade på: Fix me - Velvet
Personen du ringde: Mammi :D
Tv program du tittade på: AFV
Personen du tänkte på: Ingen speciell, :)

ANTAL...
Gånger du varit kär: För många
Gånger ditt hjärta brustit: väldigt många gånger
Hjärtan brustit på grund av dig: ...
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Jag vet inte, en gång kanske :D
Ärr du har på kroppen: Ett, under hakan

SENASTE..
Bok du läste: Medan mamma sover
Personen du fick mail av: Vet inte
Personen du fick brev av: Får nästan aldrig brev
Vad har du gjort idag: Massor
Var det kul: Superkul ;)
Hur tidigt stiger du upp: Sätter klockan på 06.15 men kommer inte upp förrän 06.30 om jag har tur
Gillar du att slåss: Nej
Är du seriös: Självklart ;)
Vad är du allergisk mot: Absolut ingenting!
Var har du ont: I ryggen för tillfället
Använder du hårspray: Varje dag
Kan du stå på händer: Njaa.. inte så bra
Favorit serie: GOSSIP GIRL!

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan tror jag..
Bright Eyes eller Lars Winnerbäck: Är nog tvungen att säga Larsan där för har ingen kolla på de andra
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Nej
Är du glad nu: Lite :)
Var du glad igår: Ja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Jag tror det
Kan du sjunga: Nej verkligen inte, det låter hemskt men det struntar jag i!
Spaghetti eller makaroner: Makaroner absolut!
Ett land jag helst vill besöka: Något varmt!

otroligt dålig på att skriva

Jag har varit så otroligt dålig på att skriva här i bloggen den senaste tiden men jag har inte riktigt haft något och skriva plus att det är så mycket i skolan just nu också. Jag har egentligen inte något att skriva nu heller. Jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva men just nu har jag inget mer att skriva.

Igår

Igår jobbad jag och Frida på Himmelska och det gick jättebra, vi fick stänga igår så det va lite spännande men det gick bra ;)
Idag är det faktikst riktigt fint väder så jag får se om jag kanske tar en långprommenad med hundarna och kanske tränar lite och så.. Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva.

RSS 2.0