Bella har upptäckt spegeln

Äntligen känner jag mig lite bättre, just nu har jag bara 37,1 grader på termometern. Jag tror det var så jag hade iallafall.
Bella är så himla söt. Lucas har en ganska stor spegel i sitt rum och igår kväll upptäckte Bella den och stod och skällde på den men i morse när jag vaknade så låg hon och speglade sig. Hahah hon är bara för gullig.

fortfarande sjuk

Kul, jättekul! Är fortfarande sjuk men febern har sjunkit lite iallafall. Mamma åker till norrland idag så jag ska bo hos min pojkvän. Egentligen skulle jag bo hos pappa men han är också sjuk och efter som jag har ansvaret för både Nala och Bella nu så är lucas mamma så snäll och ska hjälpa mig ta hand om dom efter som jag själv inte orkar göra någonting och pappa orkar ju inte heller hjälpa mig. Jag hoppas bara att jag blir frisk snart för jag orkar inte ha feber längre.. :(

sjuk

Kul, det är 30 grader ute och jag sitter här inne med 39 graders feber! Det värsta som finns är nog att vara sjuk när det är varmt ute. Bella och Nala är också jätte trötta på grund av värmen. Hoppas det kan bli lite svalare snart..


varmt!

Herregud vad varmt det är! Solen bara skiner och det är 26 grader i skuggan och klockan är bara 12! Mamma, jag, Joel och hundarna ska ut till ett par kompisars landställe och sola och bada. Jag tror vi ska åka vattenskidor också! superkul! Nu måste jag packa alla saker för snart ska vi åka, :)

15 veckor

Idag är det Bellas 15 veckors dag! Tiden går så fort! Jag har precis kommit hem från sjön. Vi har haft det jättemysigt. Jag, Lucas och pappa har varit på Siarö och vi har också hälsat på Frida på hennes land. Vilken himla tur med vädret vi haft! Solen har skinit och det har inte varit ett enda måln på himmelen. Nu måste jag springa ut med hundarna!

fullt upp hela dagen!

Så, nu har jag lite mer tid att skriva så nu ska jag berätta om allt jag och Bella gjort idag.
Det började med att vi vaknade hemma hos Lucas. Vi åt frukost och sedan gav vi oss iväg till Agilityplanen. Jessica ville träna lite balansbom med Appe och det gick riktigt bra idag! BellaBus fick som vanligt köra tunneln men idag fick hon även gå upp en liten liten bit på A-hindret och sedan hoppa 2 gånger över den lägsta delen av långhoppet. Hon var jätteduktig och tyckte att det var superkul!

Efter att vi varit ute vid Elfvik åkte vi hem och åt lite lunch, sedan packade vi våra saker och åkte iväg till Lasse och Bea, Lucas morbror och fru. Där fick Bella träffa deras lilla hund Dixie och dom hade hur kul som helst. Dom lekte ett tag och sen var det dags att rida igen. Bella och Appe fick sitta i bilen medans vi andra red. Jag var faktiskt riktigt duktig idag, usch nu skryter jag, men jag va faktiskt det. Jag lyckades nämligen både trava och till och med få upp hästen i galopp. Det tycker jag är bra gjort av mig som typ aldrig har ridit! Jag hade skit kul där jag satt, satt och asgarvade hela tiden.

Just det, nu höll jag på att glömma! Innan vi red så badade vi faktiskt. Jag, Lucas och Jessica satte på oss våtdräkter och hoppade i vattnet. Det var så himla kallt i vattnet och vi ville ligga i ett tag det var därför vi hade våtdräkter. Bella var jätteduktig. Hon simmade faktiskt ganska mycket, fast jag tror att det var lite skräckblandad förtjusning, hon stod och ville så gärna komma till mig så hon hoppade i och simmade fort som bara den till mig och klättrade sedan upp på mig. Men jag ska träna henne mer med vatten så tror jag att hon kommer börja tycka om det.

Imorgon ska jag ut med båten och då får Bella vara hemma med mamma så jag kommer inte skriva på några dagar men jag skriver igen när jag kommer hem.

Agility träning

Jessica och jag har varit ute vid elfivk idag igen och tränat lite agility, tänkte jag lägger in några bilder nu så skriver jag mer sen.






















Elfivk

Idag har jag och Jessica tagit med oss Bella, Appe, Nemo (sheltie) och Alfons (whippet) ut till Elfvik så dom fick springa lite. Först gick vi runt lite typ vid fågelöudde och sen åkte vi upp och sprang lite i rasthagen och efter det gick vi in på agility planen och då fick Bella köra lite tunnel, Appe fick träna på balansbommen och A-hindret och Nemo körde lite alltmöjligt. Alla va jätteduktiga så det var roligt!

Sen skrev jag aldrig något igår så tänkte bara berätta att jag red igår, haha det var superkul. Jag red på en jätte jättetjock häst som jag just nu glömt namnet på. Jag som bara har ridit en gång förut utan att någon håller i. Jag var faktikst ganska duktig, jag fick upp hästen i trav alldels själv, *stolt* :D Jag ska rida imorgon kväll också så jag hoppas det går lika bra då.

Bella har badat

Mamma och jag kom hem från Askrike för ett tag sen och idag har Bella simmat alldeles själv. Tidigare har jag gått ner med henne en bit och sen hållt henne under magen men idag gick hon i och simmade alldeles själv! Jag kanske lyckas få henne att gilla vatten! :D

14 veckor och 1 dag

Igår blev Bella 14 veckor. Herregud vad tiden går fort! Men jag börjar undra om det verkligen är en sheltie jag har fått, hon är så stor, haha! Dessutom så smyger hon på Nala som en border collie gör när dom vallar så jag börjar tro att jag fått någon konstig sheltie blandat med border collie och häst. Haha nej nu va jag taskig, men hon är väldigt stor. Men hon är min älskling!
Nala och Bella busar på som vanligt och det går knappt att gå ut med dom tillsammans för dom bara leker och busar hela tiden.
Bella har väldigt roligt med katterna också, hon har busat med dom som en galning alldeles nyss och nu har hon somnat på golvet brevid mig.


Bella 14 veckor.

det regnar

kul att det bara öser ner regn ute! jag var precis ute med hundarna och nu ser vi ut som dränkta råttor allihopa!

himmelska hundar

Idag har Bella haft en full dag! Det började med att jag tog med mig Bella in till Ropsten där jag mötte Frida. Sen åkte vi vidare med tunnelbanan och Bella var jätteduktig, det var första gången för henne och hon var helt lugn och bara låg och kollade runt i mitt knä. Vi gick av vid Gärdet och gick därifrån till Himmelska hundar. Bella har varit där en gång tidigare men då va hon så liten så hon fick inte hälsa på några hundar men idag har hon träffat massor med nya kompisar. När vi kom dit var det bara en hund där men sen kom det 3 små chihuahuor som Bella tyckte var lite roliga. Hon hälsade lite på dom och det kom en till hund som hon också hälsade på men sen var hon så cool och lugn så hon bara gick runt där och kollade läget sen la hon sig under vårat bord. Frida och jag var hunriga så vi beställde en ost fralla och en supergod paj med vaniljsås och så fick Bella en egen kycklingcocktail. Vi stannade där ett bra tag men sen gick vi vidare till fältöversten och där köpte jag en skarf till Bella som det stod "Here comes trouble" på, supersöt och var bara tvungen att köpa den!
När vi kommit hem och Bella vilat ett tag åkte jag, Lucas, mamma, joel, Melba och Bella till Askrike för att Bella skulle få träna på att bada idag igen. Nala fick inte följa med för hon är så orolig när vi är vid vattnet och jag vill inte att det ska smitta av sig på Bella.
Jag har glömt att berätta att Melba är hos oss idag också, så vi har fullt hus idag! 3 hundar och 2 katter! Pappa skulle jobba och Maja också så då fick Melba vara hos oss.

     
   
         

Bella badar

Idag har jag och Lucas varit med pappa, Melba och Bella. Pappa tyckte att det var dags för Bella och Melba att träffas så pappa kom och hämtade oss så åkte vi hem till honom. Bella och Melba kom bra överens och Bella var så rolig, det första hon gjorde var att hämta Melbas två tuggben och hennes boll, sen gick hon och la sig i hennes korg. Vi var hos pappa ett litet tag sen gick vi ut på promenad och då gick vi ner till Askrike. När vi kom ner till Askrike kände jag att nu är det dags för Bella att lära sig tycka om vatten, (jag älskar hundar som tycker om att bada) så jag gick ner med henne i vattnet och så plaskade vi runt och Bella tyckte det var riktigt kul. När hon kom upp från vattnet fick hon damp och sprang runt som en dåre och sen ner i vattnet igen. Måste träna henne ännu mer med vatten så hon tycker om det. Nala är så tråkig och hatar vatten, så vill jag inte att Bella ska vara :)

       
                  

   

igår träffade vi ronja

Nu har jag det äntligen lite lugnare, ingen mer kyrka och sånt. Otroligt skönt!
Igår fick jag äntligen träffa Angelicas lilla valp Ronja. Herregud vad söt hon var! Nala blev superförtjust i henne och Bella ville bara leka men Ronja har brutit benet och får därför inte röra sig. Ronja är 5 dagar äldre än Bella men det kan man verkligen inte tro! Bella är en häst jämfört med lilla Ronja. Hon va så himla himla liten. Men väldigt väldigt söt! Här kommer några bilder så ska ni få se den lilla sötnosen.


Lilla söta Ronja med brutet ben.


Lilla Ronja och min häst.


Sötnosen.

Där har ni några av bilderna, :)




äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem från mitt konfaläger på Ekerö! Jag kom hem i torsdags men har haft fullt upp med att repa inför konfirmationen men nu är allt över och jag är konfirmerad! Jag tycker det är så himla tråkigt för jag har inte skrivit ngt på jättelänge men nu ska jag börja skriva igen. Bella har vuxit som bara den medans jag varit borta och jag börjar tro att hon är en häst istället för sheltie, haha hon är gigantisk! Ska skriva mer om allt sen men nu lägger jag in några bilder från idag när jag konfirmerades. :)


Felicia och Jag


Linn och jag i våra sexiga kåpor


Alva, Frida och Jag


Guds barn


HALLELUJA!

RSS 2.0