Fredag

Nu har jag precis kommit hem från Himmelska. Angelica och Embla följde med mig och Bella in idag när jag skulle hjälpa till där. Nala fick stanna hemma och vila lite, det är nog skönt för henne att få vara lite själv ibland. Allt gick bra idag iallafall. Det var nog lite tråkigt för Angelica att bara sitta där när jag var inne i köket och pysslade men hon var så gullig som ville följa med mig. :) Nu är det bara några dagar kvar, sen börjar skolan igen.. det orkar jag verkligen inte.. men men

fortfarande torsdag

 UTMANING!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera reglerna till din blogg, börja sedan med första bokstaven i ditt namn (som i mitt fall är F, då måste alla svar börja på F). Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som den personen också gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till! :D


Vad heter du? Felicia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Frys
3. Flicknamn: Fanny
4. Pojknamn: Fredrik
5. Yrke: Frisör
6. Färg: Kommer inte på någon..
7. Klädesplagg: Folkdräkt
8. Mat: Fiskpinnar
9. Sak i badrummet: Fön
10. Plats/stad: Falkenberg
11. En orsak att vara sen: Försovit sig
12. Något man skriker: FAAN!
13. Film: Fyra bröllop och en begravning
14. Något man dricker: Fanta
15. Band: Foo Fighters
16. Djur: Fågel
17. Gatunamn: Falkgatan
18. Bil: Ford
19. Sång: Forever young
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Fotboll

Jag utmanar : Alice, Frida, Maria och Angelica


Torsdag

Idag är det jättefint väder ute, solen skiner och det känns som vår. Tråkigt bara att all snö försvinner. Nu är det så himla blött och äckligt ute, inte kul alls. Jag och Angelica har varit ute på en sväng med hundarna i solen så dom har sprungit och lekt lite. Senare ikväll ska jag, Alice, Maria och Emma gå på Cosmonova och se en 3D-film som heter Sea Monsters. Det ska bli lite kul, det var så himla länge sen jag var på Cosmonova. Här är en länk till filmen vi ska se haha.
Imorgon är det fredag och sen är det bara helgen kvar sen så börjar skolan igen.. Tråkigt tråkigt, det är så himla skönt med lov. Imorgon ska jag hjälpa till lite på Himmelska hundar, det var ett tag sen så det ska bli kul. :)

Tisdag

Åh vad det är skönt med lov! Det behövdes verkligen. Det enda jobbig är att det känns som om jag sover bort hela dagarna, jag vaknar så himla sent hela tiden. Fast det är ju otroligt skönt att få sova ut. För ca två dagar sen kom det hur mycket snö som helst.. Jag som trodde det skulle bli vår snart.. Men nu håller all snö på att smälta bort igen. Hatar slask! Var ute och busade lite med hundarna i snön. Det är otroligt fint väder ute, så det är skönt. Juste, i söndags var det ridhusträning som vanligt, har glömt bort att skriva om det. Den här gången gick det betydligt bättre än sist. Nu klev Bella iallafall över hindrerna och inte under som hon gjorde förra gången.. Jag fattar inte va det var med henne, hon kröp under small. Haha.










Lördag

Igår var det Nalas födelsedag. Jag han inte skriva ngt igår för det var fullt upp hela dagen. Men igår efter skolan åkte jag, Frida och hundarna till Himmelska Hundar för att fika och fira Nala. Det var mysigt. Senare på kvällen var vi hos en kompis som fyllde 20 och friade henne, sen kom jag hem så sent så jag han inte skriva något.





Nalas födelsedagsmat


Mio

snart är det lov

Idag är det torsdag, imorgon fredag och sen är det lov. Imorgon fyller också min älskade lilla Nala 7 år. <3


söndag

Idag är det söndag och en hel vecka kvar till nästa helg men sen får vi sportlov så det blir jätteskönt! Är så fruktansvärt trött idag men jag har varit med Angelica hela dagen idag så hon har släpat ut mig på långpromenad med hundarna, det var så fruktansvärt jobbigt haha. Idag har vi haft ridhusträning också. Det gick inte så jättebra idag.. Bella krånglade som bara den och jag var inte riktigt på humör. Det började med att Bella skulle få hoppa med dom stora hundarna men då kröp hon under hindrerna hela tiden och det brukar hon aldrig göra. Då gav vi upp och väntade tills vi skulle sänka till småhundarna och då trodde jag att det skulle gå bra som vanligt. Men nej då, jag hade fel. Bella kryper under då också och då var det ju så lågt att hon nästan kunde kliva över, jag fattar inte vad det var med henne idag.. Så brukar hon aldrig göra.. Men hon kanske inte heller va på humör. Det gick bättre för Nala iallafall, hon var jätteduktig. Nu måste jag sätta mig och plugga.

10 månader idag

Idag är det Bellas tiomånadersdag, våran dator har fortfarande virus så just nu sitter jag i skolan. Ska bli bättre på att uppdatera så fort datorn är som vanligt igen.

IKVÄLL MÅSTE NI TITTA PÅ TV

Nu äntligen är det februari och jag kan berätta vad dom gjorde på himmelska hundar för några månader sen om ni kommer ihåg? Jag kunde inte berätta då men nu kan jag, Simon och Thomas från "Design Simon och Thomas" har renoverat hela stället och ikväll visas det på tv. Kanske syns lite i rutan om man har tur haha. Jag tycker ni alla iallafall ska kolla på 3:an kl 20.00 ikväll! Glöm inte det!

2 bilder från idag

Vi har haft så himla kul idag! Jag vet inte hur många bilder vi tagit, hur många som helst! Just nu sitter jag vid mammas jobbdator och jag tror aldrig att jag suttit vid en sån här seg datot förut! :O På grund av det lägger jag bara in 2 bilder nu. Resten får ni se när jag får tag i en bättre dator :D


 

Maria



Frida som äter på ett äpple


Fotar i studio

Vi har fått virus på våran dator så jag har inte kunnat uppdatera min blogg och just nu är jag i Fridas pappas fotostudio och tar massa fina bilder. Ska försöka få tag i den dator senare idag och lägga in lite bilder!

Jag har blivit utmanad...

Av Alice.. :D

Regler:

• Gå in i mappen mina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana sex andra personer och länka till dem.



Okej, den här bilden på är tagen när jag precis hade fått min systemkamera. Frida och jag var ute och skulle prova kameran. Lilla lilla Bella står och spanar ut över vattnet..


Okej, vet inte riktigt vilka jag ska utmana men jag utmanar alla mina läsare!




måndag

Gick hem från skolan idag för jag kände mig jätteseg.. Hur trött som helst, kände mig alldeles varm och hostar som en galning.. Jättejobbigt! Gick hem vid lunch och då var jag sen tvungen att åka ut till Elfivk och hämta hundarna på dagis. Då passade jag på att ta med mig kameran för jag tänkte att jag kunde gå en promenad med alla innan jag åkte hem igen så här kommer lite bilder.




Min älskling


Hera


Poppy


Tazza börjar bli grå om nosen :)


Matilda


Bellas älskade Aco men en fin pinne i munnen

 
Tazza och Vinna lekte som galningar


Vinna


Aco och Extra


Volly

Agility

Som jag skrev förut så hade vi ridhusträning idag och det gick riktigt bra. Bella och Nala var så duktiga. Nala fick inte köra så mycket pga ryggen men hon tyckte att det var så kul. Bella körde på bra idag. När hon körde på small fick jag springa som en tok, sen höjde vi till large och då fick hon pröva och då får hon ju kämpa mer så då hinner jag  med lite bättre men hon är fortfarande sjukt snabb! Hade med mig kameran men det går verkligen inte att ta bilder där inne. Lägger upp några iallafall. Otroligt dåliga men men.



Fanny med Bonnie


Nala och Jag


Angelica och Ronja i fullfart!


En väldigt ful Bella som flyger över hindret, haha

Nu är helgen snart slut..

Jag har inte bloggat på en hel vecka men jag har inte haft något och skriva och det har jag knappt nu heller. Det är så mycket i skolan med läxor och prov och allt så jag hinner inte göra något annat vi veckorna känns det som. Jag ska försöka skriva lite mer i veckorna men det finns liksom inget att skriva om. Såg att min hemsida gått ut nu också, jag har verkligen ingen kolla på nånting! Måste ta och betala den så fort som möjligt!
Tänkte berätta vad jag gjort i helgen. I fredags var jag på bio med Frida och Angelica och vi såg "I taket lyser stjärnorna". Den var riktigt bra men lite väl sorlig ibland men jag rekomenderar den. Boken är bättre än filmen men så är det nästan alltid tycker jag.
Jo, sen har jag en sak till att berätta som hände igår. Lite läskigt. Jag hade nyss vaknat och skulle gå ut och kissa hundarna. Jag går ut ur porten och har båda hundarna lösa som vanligt. Bella var på ovanligt bra humör hon sprang omkring som en galning, vi gick över parkeringen och påväg mot skogen då hon bara helt plötsligt rusar ifrån mig! Det har hon aldrig gjort förut! Jag börjar ropa på henne men hon lyssnar inte utan fortsätter bara att springa, jag börjar springa efter henne och jag ropar som en tok men hon fortsätter springa. Hon springer under tunneln som är en bit bort och då ser jag henne inte längre. Jag får panik och tror att hon ska springa ut på vägen men så kommer jag ut från tunneln och ser vad det är hon har sprungit efter. Sofia och Bellas älskade Aco står en bit fram och Bella fjantar sig som bara den för Aco. Bella har alltså känt Acos doft från att vi gick ut ur porten och sen fick hon för sig att hon var tvungen att leta reda på honom. Herregud säger jag bara.. Hon skrämde ju livet ur mig! Min lilla Bella är så förälskad i Aco haha. Det är så gulligt!
Juste, vi har ridhusträning idag också! Tror jag ska försöka ta några bilder idag!

RSS 2.0